Een leven zonder aangezichtspijnen

Geplaatst op 1 juli 2014 in Ervaringen

Af en toe maak je van die bijzondere dingen mee.

Een van de bijzondere verhalen vind ik zelf. Bij mij in de praktijk is afgelopen jaar een vrouw van 55 binnen gekomen die sinds 1 jaar last had van continue hoofdpijn. Artsen hebben gediagnosticeerd dat het om aangezichtspijn ging. Na diverse onderzoeken in het ziekenhuis kwamen de artsen niet verder. De pijnstillers veroorzaakten inmiddels maagklachten. Na de eerste behandeling, merkte zij al verschil. De hoofdpijn was niet meer constant aanwezig.

Weer zingen!

Na de tweede behandeling betrapte zij zichzelf erop dat ze weer zong. Iets wat zij niet meer had gedaan, vanwege de pijn en bedruktheid. Hoofdpijn was nog minder aanwezig. Na de vierde behandeling, alleen nog hoofdpijn aan het eind van een drukke dag. Uiteindelijk heb ik haar een keer of 8 behandeld en nu een halfjaar later gaat het nog steeds super met haar. Ze heeft zelfs een fietstocht van Roosendaal naar Rome gemaakt.